Skruefundament til terrasser

Hvis du skal have bygget en ny træterrasse, er et skruefundament den mest optimale løsning. Et skruefundament til træterrasser er både nemt, sikkert, hurtigt og billigt – og så kan stålskruerne genbruges, hvis terrassen skal flyttes eller ændres. Hos Dansk Skruefundament hjælper vi professionelle og private med montering af skruefundamenter til træterrasser.

Fundament til terrasser

Når du skal have opført en ny terrasse, er den nemmeste løsning af placere den på et skruefundament. Et skruefundament fungerer ved, at der skrues stålskruer i jorden, som bærer træterrassen. Der skal altså hverken graves ud, støbes eller andet besværligt arbejde, der i sidste ende er unødvendigt.

Stålskruerne har en selvskærende spids, som skrues ned i det bærende jordlag. På den måde overføres de statiske kræfter til fundamentet. Metoden er simpel, og du behøver ikke at bekymre dig om, hvorvidt den omkringliggende bygning tager skade, da den ikke forårsager vibrationer.

Dansk Skruefundament til træterrasse

Vi anvender skruefundamenter af høj kvalitet. Det er ISO-certificeret, CE-mærket, produceret i EU og overholder EN-normen for galvanisering og svejsning, så du er sikret den absolut bedste kvalitet på markedet.

Det eneste, der kræves, før vi kan montere stålskruerne, er, at du måler ud og markerer området for din nye terrasse. Det er en god idé at overveje, hvor du vil placere møbler, udekøkken og andre ting på terrassen, så du er sikker på, at den bliver, som den skal være.

Vi anvender en minigraver til at montere skruerne, når vi har sikret, at der er målt korrekt op. Det betyder samtidig, at haven ikke bliver ødelagt, når fundamentet til træterrassen skal monteres. Det er en smart og effektiv metode, hvis man sammenligner med andre fundamentløsninger.

Kontakt os for mere information

Udfyld formularen eller ring på
+45 44 45 8000

Professionel samarbejdspartner til skruefundamenter

Vores primære kunder er arkitekter, bygherrer og ingeniører, som vi har et tæt samarbejde med, når vi skal montere fundamentskruer. Vi hjælper dog også private, som ønsker selv at bygge deres træterrasse eller blot sørge for, at fundamentet er i orden, så håndværkerne efterfølgende kan bygge træterrassen.

Skal vi montere skruefundamenter til din træterrasse?

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller en fast samarbejdsaftale omkring montering af skruefundamenter til træterrasser, så kontakt os gerne.

Skruefundamenter er fremtiden til bæredygtige byggerier

Har du brug for et solidt og godt byggeri på skruefundamenter?
Dansk Skruefundament ApS
Skruefundamenter er et innovativt fundamentsystem, som fjerner behovet for støbning med beton eller nedramning af pæle ved nybygning eller til-/ombygning. Vi tilbyder fundering med skruefundamenter i hele landet.
Kontakt

+45 44 45 8000
kontakt@danskskruefundament.dk

Dansk Skruefundament ApS
Nørregade 72
8740 Brædstrup
CVR: 40752927