Skruefundamenter til sommerhuse

Når du opfører dit sommerhus på et skruefundament, sparer du både tid, kræfter og penge. Hos Dansk Skruefundament hjælper vi professionelle og private med solide og holdbare skruefundamenter. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud eller en fast samarbejdsaftale.

Det perfekte fundament til sommerhuse

Der er god grund til at vælge fundamentskruer, når du skal opføre et sommerhus. Når du placerer dit nye sommerhus på et skruefundament, skal du hverken bekymre dig om udgravning, støbning, tørring eller reetablering af byggegrunden.

Stålskruerne skrues i joden på 1-2 dage, hvorefter du har et forsikringsgodkendt fundament, som dit sommerhus kan bygges på.

Det betyder, at du kommer hurtigere i gang med byggeriet, ligesom du sparer kræfter og penge på fundamentet. Samtidig skåner du miljøet for unødvendig belastning – og håndværkerne for tungt og krævende arbejde, som i bund og grund er overflødigt.

En nem og hurtig fundamentløsning til sommerhuset

Førhen har man typisk anvendt betonfundament eller punktfundamenter, når der skal bygges nyt sommerhus. Det er dog et arbejde, som er væsentligt mere krævende end at anvende fundamentskruer. Fundamentskruerne kræver intet andet forudgående arbejde, end at der måles op, hvor de skal placeres. 

Når du har målt op, kommer vi og monterer stålskruerne, hvorefter du kan påbegynde byggeriet lige bagefter. Det er en nem og effektiv løsning, som i mange tilfælde holder i længere tid end et traditionelt fundament. Samtidig er metoden vibrationsfri, hvorfor du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt monteringen forårsager skader på bygninger i nærheden.

Kontakt os for mere information

Udfyld formularen eller ring på
+45 44 45 8000

Montering i alle jordtyper og på alle årstider

Med et skruefundament til dit sommerhus behøver du ikke at bekymre dig om hverken underlaget eller årstiden. Skruefundamenter kan monteres i alle typer af jord og i al slags vejr. Du er derfor ikke begrænset af høje eller lave temperaturer, frost, sne eller regn.

Derved risikerer byggeriet ikke at trække i langdrag på grund af hverken miljø- eller vejrmæssige påvirkninger, hvilket du ville risikere, hvis sommerhuset blev placeret på et almindeligt fundament.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Hvis du har behov for hjælp, rådgivning eller blot har spørgsmål i forbindelse med anvendelse af fundamentskruer til dit nye sommerhus, står vi altid til rådighed.

Skruefundamenter er fremtiden til bæredygtige byggerier

Har du brug for et solidt og godt byggeri på skruefundamenter?
Dansk Skruefundament ApS
Skruefundamenter er et innovativt fundamentsystem, som fjerner behovet for støbning med beton eller nedramning af pæle ved nybygning eller til-/ombygning. Vi tilbyder fundering med skruefundamenter i hele landet.
Kontakt

+45 44 45 8000
kontakt@danskskruefundament.dk

Dansk Skruefundament ApS
Nørregade 72
8740 Brædstrup
CVR: 40752927