Tilbygning

Undgå gravearbejdet når du bygger til
Skal du opføre en tilbygning, er et skruefundament en god løsning. Det er nemt, effektivt og billigt – og så tager det kun omkring én dag at skrue fundamenterne i jorden. Hos Dansk Skruefundament hjælper vi bygherrer, arkitekter, entreprenører og private med montering af skruefundamenter i forbindelse med tilbygninger.
Hvis du skal have opført en tilbygning til dit hus eller sommerhus, er det oplagt at vælge fundamentskruer. Det er en nem og effektiv løsning, der sparer dig for besværet med at grave ud til fundament, støbe det, vente på det tørrer for efterfølgende at reetablere byggegrunden, så den er klar til at opføre tilbygningen. 

Fundamentskruerne skrues i jorden i løbet af én dag, hvorefter du kan igangsætte byggeriet af tilbygningen med det samme. Samtidig er det en praktisk løsning, da haven ikke ødelægges med gravearbejdet, ligesom du selv kan vælge højden på fundamenterne.

Professionel samarbejdspartner til fundamentskruer

Vi er din professionelle samarbejdspartner, når du skal have monteret fundamentskruer. Det gælder, uanset om du er er bygherre, arkitekt, entreprenør eller privat boligejer, der ønsker at opføre tilbygningen selv.

Fordelen ved at vælge et skruefundament er, at du slipper for det tunge og besværlige arbejde med at grave ud til fundamentet for efterfølgende at få det støbt. Du risikerer samtidig ikke at ødelægge det eksisterende byggeri, da metoden er vibrationsfri i modsætning til eksempelvis pælefundamenter, som bankes i jorden.

Sådan foregår fundering til tilbygning

Når du skal have funderet med fundamentskruer, foregår processen ganske enkelt ved, at der skrues stålskruer i jorden. Enten har du selv målt op til længde og afstand mellem stålskruerne, ellers hjælper vi dig med det, så vi er sikre på, at fundamentet kan bære tilbygningen.Ovenpå fundamentskruerne monteres de bærende bjælker.

Vi anvender en minigraver til at montere stålskruerne til tilbygningen, hvilket betyder, at haven ikke behøver at blive ødelagt, fordi der skal opføres en tilbygning. Det er smart, effektivt og billigt, hvis man sammenligner med andre fundamentløsninger.

Vi har udstyr til rådighed, så vi kan måle den modstand, undergrunden giver. Det betyder, at vi kan sikre montagen, så vi er sikker på, at det kan bære.

Har du brug for rådgivning?

Hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning i forbindelse med din nye tilbygning, kan du altid kontakte os  ved at ringe til +45 22 20 06 55 eller sende en mail til kontakt@danskskruefundament.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen eller ring nu.

+45 2220 0655