Sommerhuse

Det perfekte fundament til sommerhuse

Når du opfører dit sommerhus på et skruefundament, sparer du både tid, kræfter og penge. Hos Dansk Skruefundament hjælper vi professionelle og private med solide og holdbare skruefundamenter. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud eller en fast samarbejdsaftale.

Der er god grund til at vælge fundamentskruer, når du skal opføre et sommerhus. Når du placerer dit nye sommerhus på et skruefundament, skal du hverken bekymre dig om udgravning, støbning, tørring eller reetablering af byggegrunden. Stålskruerne skrues i jorden på 1-2 dage, hvorefter du har et forsikringsgodkendt fundament, som dit sommerhus kan bygges på.

Det betyder, at du kommer hurtigere gang i byggeriet, ligesom du sparer kræfter og penge på fundamentet. Samtidig skåner du miljøet for unødvendig belastning – og håndværkerne for tungt og krævende arbejde, som i bund og grund er overflødigt.

En nem og hurtig fundamentløsning til sommerhuset

Førhen har man typisk anvendt betonfundament eller punktfundamenter, når der skal bygges nyt sommerhus. Det er dog et arbejde, som er væsentligt mere krævende end at anvende fundamentskruer. Fundamentskruerne kræver intet andet forudgående arbejde, end at der måles op, hvor de skal placeres. 

Når du har målt op, kommer vi og monterer stålskruerne, hvorefter du kan påbegynde byggeriet lige bagefter. Det er en nem og effektiv løsning, som i mange tilfælde holder i længere tid end et traditionelt fundament. Samtidig er metoden vibrationsfri, hvorfor du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt monteringen forårsager skader på bygninger i nærheden.

Montering i alle jordtyper og på alle årstider

Med et skruefundament til dit sommerhus behøver du ikke at bekymre dig om hverken underlaget eller årstiden. Skruefundamenter kan monteres i alle typer af jord og i al slags vejr. Du er derfor ikke begrænset af høje eller lave temperaturer, frost, sne eller regn.

Derved risikerer byggeriet ikke at trække i langdrag på grund af hverken miljø- eller vejrmæssige påvirkninger, hvilket du ville risikere, hvis sommerhuset blev placeret på et almindeligt fundament.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Hvis du har behov for hjælp, rådgivning eller blot har spørgsmål i forbindelse med anvendelse af fundamentskruer til dit nye sommerhus, står vi altid til rådighed. Ring til os på +45 22 20 06 55 eller sende en mail til kontakt@danskskruefundament.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen eller ring nu.

+45 2220 0655