Erhvervsbyggeri

Skruefundamenter vinder frem

Hos Dansk Skruefundament tilbyder vi montering af skruefundamenter i forbindelse med erhvervsbyggeri. Vi samarbejder med entreprenører, ingeniører, arkitekter og offentlige bygherrer om stort set alle former for erhvervsbyggeri.

Et skruefundament er en smart, billig og effektiv løsning, uanset hvilken form for byggeri, det skal bære. Du skal hverken tænke på udgravning til fundament, betonstøbning, tørring eller efterfølgende reetablering af byggegrunden, når den baseres på et skruefundament.

Det betyder, at du sparer både tid, kræfter og penge, når der skal opføres en ny bygning, hegn, tilbygning eller lignende. Det tager typisk mellem 1-2 dage at montere fundamentet, men det afhænger naturligvis af byggeriets størrelse.

Du kan dog altid være sikker på, at det er hurtigere end at støbe et fundament, hvilket betyder, at du hurtigere kommer i gang med byggeriet. Samtidig skånes håndværkerne for tungt slæb og beskidt arbejde.

Din professionelle samarbejdspartner

Dansk Skruefundament samarbejder med en lang række virksomheder omkring montering af skruefundamenter. Vores primære samarbejdspartnere er entreprenører, ingeniører, arkitekter og offentlige bygherrer, som ofte har behov for assistance til fundering med fundamentskruer.

Vi tilbyder fleksible aftaler, og vi rykker ud med kort varsel i Jylland og på Fyn. Vi håndterer alle former for projekter – fra opsætning af bænke i boligområder og stormsikring til større kontorlokaler og fundamenter til udemiljøer i komplekse byggerier.

Brug eksempelvis skruefundamenterne til: 

  • Stormsikring
  • Opsætning af bænke
  • Hegn
  • Træterrasse
  • Skraldeskur
  • Afskærmning
  • Skiltning
  • Kontorbygning
  • Cykelskure
  • Genbrugsstationer

En effektiv og simpel løsning

Byggeprocessen bliver både billigere, nemmere, hurtigere og mere miljøvenlig, når du anvender fundamentskruer til fundering. De egner sig til såvel store kontorbygninger som til midlertidig montering, da de nemt kan demonteres og anvendes igen til et andet byggeri.  

Stålskruerne har en selvkørende spids, som skrues ned i jorden, hvorved de statiske kræfter bliver overført til byggeriet, så det kan bære byggerier af stort set alle størrelser og former. Metoden er vibrationsfri, så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt de gør skade på omkringliggende bygninger.

Samtidig kan skruefundamentet placeres i alle jordtyper, og arbejdet kan udføres i al slags vejr. Du er derfor ikke begrænset af årstiden, ligegyldigt hvad du skal opføre. Det betyder, at du ikke risikerer, at byggeriet skrider grundet vejr- eller sæsonmæssige omstændigheder.

Kontakt os for mere information

Har du spørgsmål eller behov for mere information, er vi altid klar på at rådgive dig. Kontakt os nu på +45 22 20 06 55 eller sende en mail til kontakt@danskskruefundament.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller nu.

+45 2220 0655