Carporte

Carporte bygget på skruefundamenter

Når du skal have bygget ny carport, er fundamentskruer den absolut bedste og nemmeste løsning. Det er både nemt, billigt, sikkert og resulterer i mindre byggetid. Hos Dansk Skruefundament hjælper vi professionelle og private med at montere skruefundamenter til carporte.

Når du skal have bygget en carport, er skruefundamenter klart den bedste løsning. Du ødelægger ikke omgivelserne, fordi der skal graves op – og fundamentskruerne kan genbruges, hvis du beslutter at carporten en dag skal flyttes eller fjernes helt.

Det betyder samtidig, at du ikke skal bruge kræfter på at fjerne betonfundamentet eller fjerne store betonklodser i jorden fra punktfundamentet. Fundamentskruerne skrues blot op af jorden, hvorefter de kan genbruges.

Eksisterende belægning under carporten er intet problem

Vi monterer ofte skruefundament til carporte på steder, hvor der er belægning i forvejen. Det er derfor ikke noget problem, hvis du skal have bygget en carport i indkørslen. Du ødelægger samtidig ikke de omkringliggende omgivelser, da der ikke er nogen vibrationer i forbindelse med funderingen.

Hvis vi skal montere gennem eksisterende belægning, kræver det blot, at du fjerner sten eller asfalt, hvor carporten skal opføres.

Vi anvender danskproducerede fundamentskruer

Vi anvender First Base fundamentskruer, når vi skal montere skruefundament til din carport. Det gør vi, fordi det er både ISO-certificeret, CE-mærket, produceret i EU og samtidig overholder EN-normen for galvanisering og svejsning, hvilket sikrer dig det absolut bedste resultat på markedet.

Sådan foregår processen

Når vi skal montere skruefundamentet til din nye carport, skal du først opmåle, hvor terrassen skal være. Efterfølgende vurderer vi, hvor mange skruer der skal til for at skabe et stabilt fundament.

Vi monterer skruefundamentet med en minigraver, når vi har sikret, at alt er målt korrekt på. Det sikrer en hurtig proces, og det tager typisk kun én dag at montere det færdige skruefundament, så din nye carport er klar til at blive opført.

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, brug for mere viden eller ønsker et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på (+45) 22 20 06 55 eller sende en mail til kontakt@danskskruefundament.dk – så tager vi en snak om, hvordan vi kommer i mål med skruefundamentet til din nye carport.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen eller ring nu.

+45 2220 0655