Skruefundamenter – Fremtiden til bæredygtige byggerier

Få et uforpligtende tilbudAlle former for byggeri

Skruefundamenter vinder på alle parametre

Z

Nemt og hurtigt

Z

Intet gravearbejde

Z

Forlængbare løsninger

Z

Stabil men også flytbar

Z

Nem håndtering

Z

Store besparelser

Skruefundamenter er velegnet til alle former for byggerier

Hvis du er entreprenør, bygherrerådgiver, ingeniør, arkitekt, offentlig bygherre eller privat husbygger kan Dansk Skruefundament hjælpe dig. Det kan bl.a. være i forbindelse med villaer, sommer- og kolonihavehuse, efterfundering og infrastruktur som vejskilte og perroner.

Boligbyggeri

Med skruefundamenter skal der hverken tænkes på udgravning til fundament, støbning, tørring eller reetablering af byggegrunden.

Erhvervsbyggeri

Vi samarbejder med entreprenører, ingeniører, arkitekter og offentlige bygherrer om stort set alle former for erhvervsbyggeri.

Sommerhuse

Skruerne skrues i jorden på 1-2 dage, hvorefter du har et forsikringsgodkendt fundament, som dit sommerhus kan bygges på.

Tilbygning

Hvis du skal have opført en tilbygning til dit hus eller sommerhus, er det oplagt at vælge fundamentskruer.

Træterrasser

Hvis du skal have bygget en ny træterrasse, er et skruefundament den mest optimale løsning. Det er både sikkert, hurtigt og billigt.

Carporte

Hos Dansk Skruefundament hjælper vi professionelle og private med at montere skruefundamenter til carporte.

Hvad er skruefundamenter?

Skruefundamenter er et innovativt fundamentsystem, som fjerner behovet for støbning med beton eller nedramning af pæle ved nybygning eller til-/ombygning.

Dansk Skruefundament sikrer korrekt fundamentering til alle former for byggeri uanset om det er til boligbyggeri, ombygning, tilbygning, terrasse, sommerhus eller erhvervsbyggeri. Vi samarbejder med professionelle og udfører alle funderingsopgaver i hele landet.

Der findes 2 typer af skruefundamenter

First Base er et robust system, der er ekstremt fleksibelt og kan tilpasses alle typer af bygninger, jordtyper og arkitektens krav. Vælg imellem fast og forlængebare skruefundamenter, som har hver deres kvaliteter.

Faste
skruefundamenter

Faste skruefundamenter installeres hurtigt og nemt, og er den ideelle løsning som punktfundament til eksempelvis moduler, carporte, bænke o.l.

Da de har fast længde, er det altid nødvendigt at evaluere de statiske forhold og jordens bæreevne for at vælge den korrekte jordskrue.

Skruerne fås med forskellige toppe, i forskellige godstykkelser og forskellige diametre og længder, så det altid er muligt at finde en skrue, som passer til netop dit projekt.

Forlængbare skruefundamenter

Forlængbare skruefundamenter er fleksible og særlig velegnede ved jordbundsforhold, hvor større dybde er nødvendig for at opnå bæreevne samt ved skrånende terræn.

Forlængbare skruefundamenter er også velegnede på steder, hvor længden af standard skruefundamenter ikke er tilstrækkelig. Skruerne kan forlænges til fast grund opnås.

Skruerne er nemme at håndtere, da de kan forlænges til én meget lang skrue.