Skruefundamenter til boligbyggeri

Hos Dansk Skruefundament hjælper vi professionelle entreprenører, ingeniører, arkitekter, bygherrerådgivere, offentlige bygherrer og private boligejere med effektive og solide skruefundamenter.

Boligbyggeri på skruefundamenter

Flere og flere vælger skruefundamenter, når der skal opføres et helårshus – og det er med god grund. Når du baserer byggeriet på et skruefundament, skal der hverken tænkes på udgravning til fundament, støbning, tørring eller reetablering af byggegrunden.

Fundamentskruerne skrues blot i jorden, hvorefter boligen er klar til at blive opført.

Et fundament på et hus på 120 m2, kan udføres på 1-2 dage. Du kommer derfor hurtigere i gang med byggeriet, og håndværkerne skånes for tungt op opslidende arbejde.

Nemmere, hurtigere og billigere

Når du anvender et skruefundament i forbindelse med opførelsen af et hus, et rækkehus, en villa eller anden form for helårshus, bliver byggeprocessen både billigere, hurtigere, nemmere og mere miljøvenlig.

Stålskruerne har en selvkørende spids, som skrues ned i det bærende jordlag. På den måde bliver de statiske kræfter overføret til byggeriet, så det kan holde til boliger af stort set alle typer og størrelser – og du behøver ikke at frygte, at metoden forårsager skader på omkringliggende bygninger, da den er vibrationsfri.

Kan monteres i alle jordtyper

Skruefundamenterne kan monteres i alle typer af jord, og arbejdet kan udføres i al slags vejr. Du er ikke begrænset af høje temperaturer, regn, frost eller sne. Det betyder, at du sparer penge og tid, da du ikke risikerer, at boligbyggeriets tidshorisont skrider på grund af forsinkelser, som er forårsaget af årstiderne.

Kontakt os for mere information

Udfyld formularen eller ring på
+45 44 45 8000

Skruefundamentet har lang levetid

Skruefundamentet har en utroligt lang levetid, og i mange tilfælde vil de holde længere end et betonfundament. Hvis du på et tidspunkt skal lave om i bebyggelsen, kan skruerne skrues op og placeres på et andet sted, hvilket gør dem særdeles egnet til helårsboliger.

Skruefundamentet komprimerer den jord, der i forvejen er på grunden, så det er muligt at bygge på forurenet jord, uden der skal fjernes eller renses jord. Skruefundamentet er derfor også den mest optimale løsning, hvis du skal bygge på en forurenet grund.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal vi hjælpe dig med fundamentet til dit nye hus, eller ønsker du en fast samarbejdspartner til montering af fundamentskruer? Uanset hvad, står vi altid klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning.

Skruefundamenter er fremtiden til bæredygtige byggerier

Har du brug for et solidt og godt byggeri på skruefundamenter?
Dansk Skruefundament ApS
Skruefundamenter er et innovativt fundamentsystem, som fjerner behovet for støbning med beton eller nedramning af pæle ved nybygning eller til-/ombygning. Vi tilbyder fundering med skruefundamenter i hele landet.
Kontakt

+45 44 45 8000
kontakt@danskskruefundament.dk

Dansk Skruefundament ApS
Nørregade 72
8740 Brædstrup
CVR: 40752927