Skruefundamenter er et innovativt fundamentsystem, der fjerner behovet for støbning af pæle ved nybygning og til-/ombygning

Skruefundamenter forenkler dit grundarbejde

Skruefundamenter fungerer på samme måde som et punktfundament, bare bedre. Du får hurtigt et holdbart og stabilt jordfundament, som du kan begynde at bygge på med det samme. Vores skruefundament er det nemmeste valg, når du eksempelvis skal bygge en terrasse, et stakit, et skur, en udestue, en carport eller et drivhus. Dansk Skruefundament tilbyder skruefundamenter i flere udførelser og længder, afhængig af hvad du skal bygge, og hvordan din jord er indrettet. Når du vælger skruefundamenter, behøver du ikke at vente til betonen er hærdet, så snart vi har sat skruerne på plads, kan du begynde at bygge.

Stålskruerne med selvskærende spids skrues i det bærende jordlag og overfører dermed de statiske kræfter til fundamentet/bygningen. Metoden er enkel, hurtig og vibrationsfri, så følgeskader på de omkringliggende bygninger og en omfattende reetablering undgås. Ligeledes undgås grundvandssænkning.

Skruefundamenter er velegnede til alle former for byggerier

Hvis du er entreprenør, bygherrerådgiver, ingeniør, arkitekt, offentlig bygherre eller privat husbygger kan Dansk Skruefundament hjælpe dig. Vi sikrer korrekt fundamentering til alle former for byggeri uanset om det er til boligbyggeri, ombygning, tilbygning, terrasse, sommerhus eller erhvervsbyggeri. Vi samarbejder med professionelle og udfører alle funderingsopgaver i hele landet.

Vil du vide mere?

Der findes to typer af skruefundamenter

Vores skruesystem er robust, ekstremt fleksibelt og kan tilpasses alle typer af bygninger, jord og arkitektens krav.

Ved hvert projekt vurderes det, om opgaven kan løses med faste eller forlængbare skruer. Ved mindre projekter, så som skure, carporte, hegn osv. kan man bruge vores gør-det-selv skrue, mens man ved større projekter, som pavilloner, huse i lette materialer og sommerhuse, undersøger jordbundsforholdene så man sikrer, at skruerne kommer ned i det bærende lag.

Faste skruefundamenter

Faste skruefundamenter installeres hurtigt og nemt, og er den ideelle løsning som punktfundament til eksempelvis moduler, carporte, bænke o.l.

Da de har fast længde, er det altid nødvendigt at evaluere de statiske forhold og jordens bæreevne for at vælge den korrekte jordskrue.

Skruerne fås med forskellige toppe, i forskellige godstykkelser og forskellige diametre og længder, så det altid er muligt at finde en skrue, som passer til netop dit projekt.

Forlængbare skruefundamenter

Forlængbare skruefundamenter er fleksible og særlig velegnede ved jordbundsforhold, hvor større dybde er nødvendig for at opnå bæreevne samt ved skrånende terræn.

Forlængbare skruefundamenter er også velegnede på steder, hvor længden af standard skruefundamenter ikke er tilstrækkelig. Skruerne kan forlænges til fast grund opnås.

Skruerne er nemme at håndtere, da de kan forlænges til én meget lang skrue.

Skruefundamenter er fremtiden til bæredygtige byggerier

Har du brug for et solidt og godt byggeri på skruefundamenter?
Dansk Skruefundament ApS
Skruefundamenter er et innovativt fundamentsystem, som fjerner behovet for støbning med beton eller nedramning af pæle ved nybygning eller til-/ombygning. Vi tilbyder fundering med skruefundamenter i hele landet.
Kontakt

+45 44 45 8000
kontakt@danskskruefundament.dk

Dansk Skruefundament ApS
Nørregade 72
8740 Brædstrup
CVR: 40752927