Gør Det Selv Skruefundament

Hvis du skal have bygget en ny træterrasse, et skur eller du skal sætte et nyt gyngestativ op til børnene, så er et skruefundament den mest optimale løsning. Et skruefundament er både nemt, sikkert, hurtigt og billigt – og så kan stålskruerne genbruges, hvis dit projekt skal flyttes eller ændres. Hos Dansk Skruefundament har vi jordskruer, som passer til dine gør-det-selv projekter.

Gør Det Selv Skruefundament

Når du skal have opført et nyt projekt i haven, er den nemmeste løsning at placere det på et skruefundament. Et skruefundament fungerer ved, at der skrues stålskruer i jorden, som bærer konstruktionen. Der skal altså hverken graves ud, støbes eller andet besværligt arbejde, der i sidste ende er unødvendigt.

Stålskruerne har en selvskærende spids, som skrues ned i det bærende jordlag. På den måde overføres de statiske kræfter til fundamentet.

Metoden er simpel, og du kan selv skrue skruerne i jorden med det medfølgende håndværktøj, eller du kan leje en maskine i dit byggemarked.

Dansk Skruefundament til dit projekt

Vi anvender skruefundamenter af høj kvalitet. Det er ISO-certificeret, CE-mærket, produceret i EU og overholder EN-normen for galvanisering og svejsning, så du er sikret den absolut bedste kvalitet på markedet.

Det eneste, der kræves, er, at du måler ud og markerer området for dit projekt, så du får monteret skruerne korrekt fra start. Det er en god idé at overveje, om der kommer til at være områder, som skal bære mere end andre, så du er sikker på, at dit projekt bliver funderet som det skal.

Kontakt os for mere information

Udfyld formularen eller ring på
+45 44 45 8000

Fremgangsmåde til Gør Det Selv skruefundament

Det er simpelt at anvende jordskruer til dit Gør Det Selv-projekt. Nedenstående otte steps beskriver processen, der både kan udføres med det medfølgende håndværktøj ved håndkraft eller ved at leje en slagbordemaskine i dit byggemarked.

Vil du vide mere?

Professionel samarbejdspartner til skruefundamenter

Hvis du foretrækker at få skruerne monteret professionelt på større projekter, så hjælper vi også private, som ønsker selv at bygge deres træterrasse eller blot sørge for, at fundamentet er i orden, så håndværkerne efterfølgende kan bygge på fundamentet.

Skruefundamenter har mange anvendelsesmuligheder

Skal vi montere skruefundamenter til dit Gør Det Selv-projekt?

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller en samarbejdsaftale omkring montering af skruefundamenter til træterrasser eller andre Gør Det Selv-projekter, så hører vi gerne fra dig.

Skruefundamenter er fremtiden til bæredygtige byggerier

Har du brug for et solidt og godt byggeri på skruefundamenter?
Dansk Skruefundament ApS
Skruefundamenter er et innovativt fundamentsystem, som fjerner behovet for støbning med beton eller nedramning af pæle ved nybygning eller til-/ombygning. Vi tilbyder fundering med skruefundamenter i hele landet.
Kontakt

+45 44 45 8000
kontakt@danskskruefundament.dk

Dansk Skruefundament ApS
Nørregade 72
8740 Brædstrup
CVR: 40752927