Designet af freelance webdesigner Nicolai Sørensen fra København

Denne side er designet af Nicolai Sørensen. Jeg har arbejdet med webdesign, webudvikling og digital markedsføring siden 2011. Alle er discipliner, der befinder sig indenfor mit primære interesse- og kompetenceområde.

Hvis du vil se mere af det arbejde, jeg har hjulpet kunder med igennem min karriere, kan du klikke dig ind på min hjemmeside. Her er der meget mere information om, hvad jeg beskæftiger mig med, hvilke projekter jeg har lavet, min uddannelsesmæssige baggrund og meget mere.

Samtidig kan du kontakt mig derigennem, hvis du selv har behov for hjælp til enten webdesign eller markedsføring. Jeg starter alle mine projekter med en indledende samtale, hvor vi lærer hinanden at kende.

Jeg brænder for at gøre en forskel for mine kunder

Min drivkraft er at gøre en forskel. Det er først, når jeg kan se, at det arbejde, jeg har udført, rent faktisk bærer frugt, at jeg betegner et projekt som værende fuldendt. I visse tilfælde er der udelukkende behov for en mindre hjemmeside, der kan fungere som visitkort, men jeg designer og udvikler også større projekter, jeg efterfølgende markedsfører.

I modsætning til mange andre webdesignere ser jeg det ikke som et succeskriterium, at et website er designet på en ny, spændende måde – for mig handler det om, at det design, jeg udarbejder, skal kunne skaffe nye kunder eller motivere den besøgende til at foretage en handling, som i sidste ende er med til at skabe vækst.

Jeg arbejder derfor ikke kun med webdesign, men også Google Ads og SEO, der har til formål at skabe øget eksponering i søgemaskinerne på søgeforespørgsler, der har relevans for det website, jeg har udviklet.