Skruefundamenter til erhvervsbyggeri

Hos Dansk Skruefundament tilbyder vi montering af skruefundamenter i forbindelse med blandt andet afsværtning i erhvervsbyggeri. Vi samarbejder med entreprenører, ingeniører, arkitekter og offentlige bygherrer om stort set alle former for erhvervsbyggeri.

Afstivning i Erhvervsbyggeri

Skruefundamenter er en optimal løsning til afsværtning/afstivning i erhvervsbyggeri, da man begrænser udledningen af CO2 og kan forbedre sin LCA. I stedet for at støbe beton til afsværtning, så monteres skruerne og kan bruges samme dag. Efter brug afmonteres fundamentskruerne og de kan herefter genbruges. Man efterlader dermed intet unødigt i jorden, som man ville gøre med beton.

Man kan også bruge skruefundamenter på andre områder.

Et skruefundament er en smart, billig og effektiv løsning, uanset hvilken form for byggeri, det skal bære. Du skal hverken tænke på udgravning til fundament, betonstøbning, tørring eller efterfølgende reetablering af byggegrunden, når den baseres på et skruefundament.

Det betyder, at du sparer både tid, kræfter og penge, når der skal opføres en ny bygning, hegn, tilbygning eller lignende. Det tager typisk mellem 1-2 dage at montere fundamentet, men det afhænger naturligvis af byggeriets størrelse.

Du kan dog altid være sikker på, at det er hurtigere end at støbe et fundament, hvilket betyder, at du hurtigere kommer i gang med byggeriet. Samtidig skånes håndværkerne for tungt slæb og beskidt arbejde.

Kontakt os for mere information

Udfyld formularen eller ring på
+45 44 45 8000

Din professionelle samarbejdspartner

Dansk Skruefundament samarbejder med en lang række virksomheder omkring montering af skruefundamenter. Vores primære samarbejdspartnere er entreprenører, ingeniører, arkitekter og offentlige bygherrer, som ofte har behov for assistance til fundering med fundamentskruer.

Vi tilbyder fleksible aftaler, og vi rykker ud med kort varsel i Jylland og på Fyn. Vi håndterer alle former for projekter – fra opsætning af bænke i boligområder og stormsikring til større kontorlokaler og fundamenter til udemiljøer i komplekse byggerier.

Man kan også bruge skruefundamenter på andre områder.

Brug eksempelvis skruefundamenter til

 • Stormsikring

 • Afsværtning

 • Opsætning af bænke

 • Hegn

 • Træterrasse

 • Skraldeskur

 • Afskærmning

 • Skiltning

 • Kontorbygning

 • Cykelskure

 • Genbrugsstationer

En effektiv og simpel løsning

Byggeprocessen bliver både billigere, nemmere, hurtigere og mere miljøvenlig, når du anvender fundamentskruer til fundering. De egner sig til såvel store kontorbygninger som til midlertidig montering, da de nemt kan demonteres og anvendes igen til et andet byggeri.  

Stålskruerne har en selvkørende spids, som skrues ned i jorden, hvorved de statiske kræfter bliver overført til byggeriet, så det kan bære byggerier af stort set alle størrelser og former. Metoden er vibrationsfri, så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt de gør skade på omkringliggende bygninger.

Samtidig kan skruefundamentet placeres i alle jordtyper, og arbejdet kan udføres i al slags vejr. Du er derfor ikke begrænset af årstiden, ligegyldigt hvad du skal opføre. Det betyder, at du ikke risikerer, at byggeriet skrider grundet vejr- eller sæsonmæssige omstændigheder.

Kontakt os for mere information

Har du spørgsmål eller behov for mere information, er vi altid klar på at rådgive dig.

Skruefundamenter er fremtiden til bæredygtige byggerier

Har du brug for et solidt og godt byggeri på skruefundamenter?
Dansk Skruefundament ApS
Skruefundamenter er et innovativt fundamentsystem, som fjerner behovet for støbning med beton eller nedramning af pæle ved nybygning eller til-/ombygning. Vi tilbyder fundering med skruefundamenter i hele landet.
Kontakt

+45 44 45 8000
kontakt@danskskruefundament.dk

Dansk Skruefundament ApS
Nørregade 72
8740 Brædstrup
CVR: 40752927