Skruefundamenter til carporte

Når du skal have bygget ny carport, er fundamentskruer den absolut bedste og nemmeste løsning. Det er både nemt, billigt, sikkert og resulterer i mindre byggetid. Hos Dansk Skruefundament hjælper vi professionelle og private med at montere skruefundamenter til carporte.

Carporte bygget på skruefundamenter

Når du skal have bygget en carport, er skruefundamenter klart den bedste løsning.

Du ødelægger ikke omgivelserne, fordi der skal graves op – og fundamentskruerne kan genbruges, hvis du beslutter at carporten en dag skal flyttes eller fjernes helt.

Det betyder samtidig, at du ikke skal bruge kræfter på at fjerne betonfundamentet eller fjerne store betonklodser i jorden fra punktfundamentet. Fundamentskruerne skrues blot op af jorden, hvorefter de kan genbruges. 

Eksisterende belægning under carporten er ikke et problem

Vi monterer ofte skruefundament til carporte på steder, hvor der er belægning i forvejen. Det er derfor ikke noget problem, hvis du skal have bygget en carport i indkørslen. Du ødelægger samtidig ikke de omkringliggende omgivelser, da der ikke er nogen vibrationer i forbindelse med funderingen.

Hvis vi skal montere gennem eksisterende belægning, kræver det blot, at du fjerner sten eller asfalt, hvor carporten skal opføres.

Kontakt os for mere information

Udfyld formularen eller ring på
+45 44 45 8000

Sådan foregår processen

Når vi skal montere skruefundamentet til din nye carport, skal du først opmåle, hvor den skal placeres. Efterfølgende vurderer vi, hvor mange skruer der skal til for at skabe et stabilt fundament.

Vi monterer skruefundamentet med en minigraver, når vi har sikret, at alt er målt korrekt på. Det sikrer en hurtig proces, og det tager typisk kun én dag at montere det færdige skruefundament, så din nye carport er klar til at blive opført.

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, brug for mere viden eller ønsker et uforpligtende tilbud, kan du nemt kontakte os i dag – så tager vi en snak om, hvordan vi kommer i mål med skruefundamentet til din nye carport.

Skruefundamenter er fremtiden til bæredygtige byggerier

Har du brug for et solidt og godt byggeri på skruefundamenter?
Dansk Skruefundament ApS
Skruefundamenter er et innovativt fundamentsystem, som fjerner behovet for støbning med beton eller nedramning af pæle ved nybygning eller til-/ombygning. Vi tilbyder fundering med skruefundamenter i hele landet.
Kontakt

+45 44 45 8000
kontakt@danskskruefundament.dk

Dansk Skruefundament ApS
Nørregade 72
8740 Brædstrup
CVR: 40752927