Bæredygtighed

Skruefundamenter er byggebranchens svar på bæredygtighed og skåner miljøet

Et bæredygtigt fundament

Dansk Skruefundament vil gerne medvirke til bedre byggeri, og vi bidrager direkte ved at erstatte så meget beton som muligt og dermed spare på udledningen af CO2.

Fem procent af den C02, vi mennesker udleder, stammer fra cementproduktion. Dertil skal lægges en betydelig CO2-udledning fra transport og opgravning af sand, grus, sten, jord og kørsel med beton. Betonbyggeri har også et relativt stort vandforbrug.

Stort set den samme mængde stål, der indstøbes til armering, bruger vi på at lave skruefundamenterne, og disse installeres direkte i jorden uden forudgående gravearbejde. Vi ankommer i en varevogn med trailer og har fundamentet på et par paller. Dette skal sammenlignes med store lastbiler og gravemaskiner.

Stålet anvendes i beton for at give det styrke, så det ikke revner. Hvorfor overhovedet bruge beton, når der findes mere enkle og klimavenlige alternativer?

Med skruefundamenter starter du dit byggeri bæredygtigt fra bunden.

Genbrugelige og flytbare fundamenter

Skruefundamenterne kan genbruges op til 10 gange. De kan skrues op og genplaceres et andet sted. Materialerne er genanvendelige. Begge dele er til gavn for miljøet.

Vores skruefundamenter kan både flyttes og genbruges, hvis byggeriet en dag skal fjernes eller ombygges. Det skyldes, at vores skruefundamenter er langtidsholdbare og har gevind.

Skruefundamenterne har en lang levetid, som også kan forlænges, så de holder længere end betonfundamenter. Derudover kan de skrues op og genplaceres et andet sted, hvilket bl.a. gør dem egnede til anvendelse i forbindelse med opbygning af midlertidige fundamenter. Materialerne er ligeledes genanvendelige. Alt dette er til gavn for miljøet.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen eller ring nu.

+45 2220 0655